22 Ekim 2010 Cuma

YATABİLSEM UYUYABİLECEĞİM DE...UYUMAYACAKSAM DÜŞÜNEYİM BARİ...

Uyku problemim var. Uyuyamıyor değilim. Yatamıyorum. Benim de sıkıntım bu. Uykuda geçen sürenin, bedenimi ve ruhumu tamir ettiğini bile bile, uyumamak için direniyorum. Hayatı kaçırıyormuşum gibi geliyor. Sanki ayakta kaldım sürece birşeyler üretiyormuşum gibi...
Gerçi boş da durmuyorum:
  1. Altıgenlerden oluşan ve elde diktiğim yatak örtüsünün kesili tüm parçaları dikildi. Kesilmeyen eksik parçaları bir gün kesmeyi DÜŞÜNÜYORUM. En azından bunu DÜŞÜNÜYORUM:) Kesme işlemi bitince dikişi o kadar zor gelmiyor emin olun.
  2. Taa kaç sene önce başladığım ve maymun iştahım yüzünden tamamlanacak işler kategorisinde ikamet eden merserize takımın iç kolsuz bluzunu misinalı şişe takıp fırdolayı örmeye başladım. Döne döne örmekten akşamları iyi kafa yapıyorum:) Hırkasını ise daha önce tığla motif motif örmüştüm ama tam bitmemişti. Bu kış kesin bitiririm ELBETTE, GALİBA, HERHALDE, İNŞAALLAH, BELKİ...DÜŞÜNÜYORUM..
  3. "Bir sürü" muğlak ifadesini, bildiğiniz en büyük sayı farzedin, karesini alın, küpüyle çarpın, çıkan sayıyı Pİ sayısı ile ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Ahanda o gadder kumaşım var. Boş durur muyum? Onları da dikmeyi DÜŞÜNÜYORUM.
  4. "Hanım dilenince niye bey beyeniyor ki" bahtaniyem bitti bitiyor. Kenarı oluverse bitiverecek. İş mi yani? Bunu bitirince, aynı tarzda, eşimin başka bir kazağını kullanarak, daha janjanlı renklerle, tek kişiliğini örmeyi DÜŞÜNÜYORUM.
  5. Haftalardır bir kırkyama aşkım depreşti ki sormayın. Size adreslerini topluca vereceğim çook çok güzel yabancı bloglar buldum. "Bana kumaş üretin ey fabrikalar, kırkyamam geldi" diye bağırmayı DÜŞÜNÜYORUM...
  6. Keçeye ilk başlarda nerden bulunur bilmediğim için pek sıcak bakmamamıştım. Satış yapanları gördükçe nette, iştahım kabarmaya başladı, DÜŞÜNÜYORUM..
  7. Ahşap boyamaya da malzemeleri çok ve kokulu bir iş diye burun kıvırmıştım ya, yine blogcu bayanlar aklımı çeldi. Ne yapsam bilemiyorum. Düşünsem mi, düşünmesem mi bunu da DÜŞÜNÜYORUM.
  8. Herkes DIY yapıyor. Yani eskiyi yenileme, atacağım bir şeylerden, tamamen farklı, fonksiyonel ve kullanılası, sergilenilesi birşeyler üretmeyi; ıvır-zıvırdan "deli bu kadın "dedirtecek eşyalar türetmeyi çok istiyorum. Bunları yapan hatunları kıskandığımı DÜŞÜNÜYORUM.

"Öyle ise varım" dedirtecek ne çok şey düşünüyorum da, gecenin şu saatinde neden yatmayı düşünemiyorum bilmiyorum...

2 yorum: