5 Aralık 2013 Perşembe

HAVA SOĞUDU, ÖRGÜ BAHTANİYE ZAMANI GELDİ..

Bu akşam üşüdüm. Genelde evde uzun kollu bir şey giyemem. Kışlık kazaklarımın kollarını kesmişliğim vardır, evde giymek için. Üşüyünce bir şal veya hırka alırım üstüme, 10 dakikada ısınır, geri çıkarırım. 
Bu akşam, elimdeki yarım işlerden bir kısmının bitmesi şerefine, üst kata çıktım, yeni bir dikişe başlayayım dedim, canım istemedi. Tam aşağı inerken yarım kalmış, yıllanmış bir bahtaniyem aklıma geldi. O kadar yarım ki, azıcık uğraşsam 1 haftada bitecek. Hemen aldım, aşağıya indim. Hem tv de birfilm izledim, hem ördüm, hem de bahtaniyenin bacaklarımı sarmalamasıyla bir güzel ısındım.  
Rengarenk iç açıcı bir bahtaniye geliyor. Battal boy hem de. Eski evimde kendim için başlamıştım örmeye ama yeni evimde yatak odamın havasının bu örtüye uygun olmadığını düşünüyorum. Belki misafir yatak odasında kullanırım, belki de...   

18 yorum:

  1. Bence bunu bir an önce bitirin derim. Bu hali bile çok güzel..https://www.facebook.com/turkanaozgu?ref=tn_tnmn sayfamda yayınladığım battaniyelerden geri kalmaz,izniniz olursa onu da yayınlarım. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım elbette yayınlayabilirsin. Seve seve. Yakında bitmişini de gösteririm, onu da yayınlayabilirsin.

      Sil
  2. Ne tatlı oluyor o öyle cıvıl cıvıl. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkler çok hoş oldu gerçekten de. Yorumun için teşekkür ederim canım.

      Sil
  3. Renkler çok hoooş :) Eğer battaniye olarak kullanacaksanız altına ince bir polar geçirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum :) Yazın turkuaz bir diz battaniyesi örmüştüm, blogda var, bir çok arkadaşım 'yapma, polar görüntüsünü bozar, kaba durur ' gibi yorumlar yaptı ama kimseyi dinlemedim yaptım :))inanın çok memnunum, hiç dizimin dibinden ayırmıyorum :) Kolay gelsin bitmişini de görelim lütfen , çok güzel olacağına eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden çok cıvıltılı oldu. Yorumun için teşekkür ederim arkadaşım. Gidip bakacağım seninkine de.

      Sil
  4. renkleri ne kadar güzel ellerinize sağlık bitince harika olacak bence sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir daha büyük parça başlamamaya karar veriyorum ama her seferinde yenisine başlıyorum:) Yorumun için teşekkürler.

      Sil
  5. Renkleri çok hoş, bitince de harika görünecektir. Dediğiniz gibi, odada bu renklerden bir- iki tane daha serpiştirilirse daha uyumlu olur.
    Çok beğendim, serilmiş halini de görmeye sabirsızlanıyorum. Ellerinize sağlık.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renklerim de uymuyor, yatak odamın havası da uymuyor bu bahtaniyeye. Bu yüzden örüyorum ama kararsızım. Belki bir beğenen çıkar. Belki de kıyıp kimseciklere veremem:)

      Sil
  6. Sari elbisenin kumasini sormussunuz Nurten hanim normal elbiselik kumasmis.. Bu arada battaiyede rengarenk cok hos olmus iyi gunlerde kullanin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım, sağol. Dergiyi aldım dün. Ama 42 bedene kadarmış. Benim alt beden 44. Alt tarafı büyütebilir miyim bilemedim şimdi...

      Sil
  7. güle güle kullan sıcacık

    YanıtlaSil
  8. merhaba arkadaşım.çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.sevgi ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah cümlemizden razı olsun. Seni de izlemeye almak istedim ama kontenjanım dolmuş, alamıyorum. Bir kaç takip etmediğim bloğu çıkarmak istiyorum yer açmak için, onu da yapamıyorum:(

      Sil
  9. Bayıldım renklere, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşam eşim bilgisayar başına oturmadan iki ucundan tutturup fotoğraflayayım da neye benzediğini bir görün. Renklere gelince: Evvveeeet, süper, ben bile beğendim:) Bir de bitse daha çok beğeneceğim:)

      Sil