20 Aralık 2014 Cumartesi

BEN BURALARDAYIM DEMEK İÇİN GELDİM.

Şimdilik birbiriyle alakasız ve henüz tamamlanmamış iki projemin fotoğrafını göstereyim, sonra bitmişlerini de paylaşırım. Böylelikle, sesim soluğum çıkmayınca beni blogdan yoklayan hulelama da sevgiler göndermiş olayım.


26 yorum:

  1. Ne güzel çalışmalar yapılıyor Nurten Hanım elinize sağlık:) Ses vermeniz iyi oldu tabiki projeler bitince de keyifle okuruz yayınınızı, Ceket çok şık ne diyebilirim , rengi ve duruşu şimdiden harika, o renkli çalışmayı ise çok merak ettim; )) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceketi bu akşam bitirdim. Fotoğraflaması kaldı. Fotoğrafımı çekecek birini bulunca gösteririm yine. Renkli örgüm merak uyandırdı bitirmek için hız verdim. Sevgilerimle.

      Sil
  2. Ne iyi yaptınız ses vermekle :) Ceket çok güzel görünüyor,örgü de çok canlı,ilginç bir model ama ne olacağı konusunda tahmin derseniz battaniye mi acaba dedim ...Kitap var mı okuduğunuz,nasıl gidiyor okumalar..Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım 3 tane daha kitap okudum. Elimde bir de Orhan Kemal (Arkadaş Islıkları) var. Derleyip toparlayıp onları da yazmayı düşünüyorum. Arada da el işi. Sevgilerimle.

      Sil
    2. İyi okumalar diliyorum.Arkadaş Islıkları romanı birkaç yıl önce LYS'de soru olarak çıkmıştı ,kimin eseri diye.Gençler okumadığı için yapamamışlardı ne yazık ki ,Mükemmel bir okuyucusun,tebrikler :)

      Sil
  3. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ikisi de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Bloğuna gittim, paspasını gördüm. Ellerine sağlık. Hiç de miskin ve beceriksiz görünmüyorsun canım :) Sevgiler.

      Sil
  4. ceket süper görünüyor, güle güle giy:))ikinci çalışmayı ise merak ettim doğrusu, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceket için teşekkürler arkadaşım. Renkli çalışma umarım bitince de güzel olur. Herkes onu merak ediyor, daha çok örmeye çalışacağım. Ama omuzlarıma da bir yük bindi: Umarım beklediğim kadar güzel bir şey olur da blogcu arkadaşlarıma mahcup olmam. Sevgilerimle.

      Sil
  5. hoş bir ceket, sanırım atkı ya da şal hazırlıyorsunuz kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir ceket o öyle bayıldım yahu

    YanıtlaSil
  7. ceket şimdiden çok şık ve güüzel görünüyor.renkli parça ne olaki bak merak ettim onu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım, teşekkür ederim. Seni burada görmek ne güzel. Üstelik bu gün bir sürü mesaj bırakmışsın, şımardım valla. Meraka devam lütfen. Az sonra :) Sevgilerimle.

      Sil
  8. Aldım sevgilerini, çook teşekkür ederim.Canım arkadaşım elbette yokluğun belli oluyor.Nüktedan yazılarını keyifle okuyor ve güzel paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.Sen ve ben bu camiada çook eski dostuz. Uzun veya kısa yorumlar yazmasam bile takipte olduğumu bilesin .Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, sağol. Sen benim netteki ilk arkadaşımsın. El yordamına girdiğim blogcudan sonra blogspotta da arkadaşlığımız devam etti. Gerçi burada da teknik adına bir şey yok, yine el yordamına gidiyorum ya, neyse. Sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  9. Harika bir ceket olmuş ellerine sağlık... Renkli olan şal mı acaba :)))

    YanıtlaSil
  10. ellerine sağlık güzel olacağı belli şimdiden sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım, örgüye biraz hız verdim, bitsin diye. Bitsin ki yeni işlere bakalım, çok süründü bu renkli şey ortalıklarda :)

      Sil
  11. Vallahi ses çıkmıyor ama işler arka planda devam ediyormuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam gaz devam. Ziyaretin için teşekkürler arkadaşım, sevgiler, selamlar.

      Sil
  12. Nurten hanım çok naziksiniz , ben Şimdi bakayım dok tela , Eva yada dimi için tuhafiyelere , bulamaz isem sizden rica ederim , gitmiş bulunursanız da hiç sorun değil , düşünmeniz bile yeter ��, bu arada Chanel ceket çok şık olmuş , tebrikler

    YanıtlaSil
  13. kolay gelsin sizlere banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  14. nurten chanel ceket .çok güzel olmuş .işte bu şimdi kanıma girdi .bir etkinlik yapsak mı acaba ...

    YanıtlaSil