22 Ağustos 2010 Pazar

KIRKYAMA YATAK ÖRTÜSÜNDE 3. AYA GİRDİK

Beyaz kumaş kesildi. Kalıplara iğnelendi, teğellendi. İlk 6'lı sıranın üstüne 12 adet beyaz altıgen eklendi. Hatta bazılarının etrafına 18 taneden oluşan pembeli sıra da geçildi. Bugün eski fotoğrafların arasından bulduğum beyazları gösteriyorum. Yarın iftar davetim var, yetiştirebilirsem, daha sonraki ilerlemeleri göstermeye çalışacağım. Olmadı, salıya:). Herkesin Ramazanını da bu münasebetle kutlamış olayım.

6 yorum:

  1. Oooof, ne sabırlısın, bana hiiiç uymaz, ama yapılanlar çok hoşuma gidiyor, ellerine sabrına sağlık, kolay gelsin, tez bitsin :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili banuca ve sevgili hulelacım çok teşekkür ederim ilginiz için.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir model ben çok beğeniyorum RABBİM izin verirse bende yapmayı düşünüyorum bu modelden sizden ricam tek tek ayrıntılarıyla modeli resimlerle anlatmanız kesimleri, kalıprı ve dikişleriyle teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Aysel Hanımcım, gözde büyütülecek bir şey değil. Kolay bir iş. Hele ortalar. Zaten elde çalışılan bir model. Oturduğunuz yerde, tv izlerken falan dikiyorsunuz. Asıl zor kısmı, altıgenler büyümeye başlayınca yaşanıyor:)Koltuktan yere iniyorsunuz. Parçaları birleştirirken yanlışlık yapmamak için, yere sere sere gidiyor. Ya da ben teknik bilmediğim için bana öyle geldi:) Bana azıcık müsaade edin lütfen. Şu aşırı sıcaklar ve Ramazan bir bitsin, kırlentleri keserken dikerken tek tek resimlerim sizin için. Umarım geç olmaz size. Zaten hem sıcak hem mübarek Ramazan, siz de bir şey yapmayın bence. Yanlış yapınca sökmesi çok ağır geliyor insana:)) Sevgiler, selamlar.

    YanıtlaSil
  5. Aysel Hanımcım, yazının altındaki etiketler kısmından, Kırkyama'ya tıklarsanız, bu örtünün yapılışını ta en başından görebilirsiniz.

    YanıtlaSil