7 Nisan 2012 Cumartesi

ÖNCESİ-SONRASI: ESKİ ÇİÇEKLİĞİN YENİLENİŞİ

Bu çiçeklik ise anneannemden anneme, annemden de bana gelen bir çiçeklik. Annem çiçeklerinden sıkılmış. "Alıyorsan götür, almıyorsan kim isterse verivereceğim" dedi. Hemen bir kaç çiçekle bu çiçekliği kaptım. Babam topraklarını değiştirmiş zaten. Eli de açıktır. O kadar çok toprak koymuş ki, laf aramızda sularken hep yerlere dökülüyor:) Kalan toprağı da koca bir poşetle elimize tutuşturdu:) Yolda oğlumla çok güldük. Evimiz bahçe içinde, biz torbayla çiçek toprağı getiriyoruz:)Neyse efendim; o yabancı bloglardaki "öncesi-sonrası" postlarına çok özenmişliğim vardı. Sonunda 2 çiçeklik boyadım, 2 tane de benim "öncesi-sonrası"m oldu. Aslında kış bahçesinin genel havasına kahverengi daha uygun gibi görünüyor ama, beyaz kesinlikle güzel durdu. Şimdilik içi boş. Yakında rengarenk saksılar içinde bir daha görücüye çıkaracağım, bakalım beğenecek misiniz?

3 yorum:

  1. 2 tane öncesi ve sonrası çok güzel olmuşlar ,evimiz bahçeli ve babamdan toprak aldık lafına tebessüm ettim bizde aynı şeyi yapıyoruz bahçenin topragı sanki saksılar için iyi degil miş gibime geliyor

    YanıtlaSil
  2. Beyaz çok yakışmış, yazlık çiçekler için çok uygun. Sarkan türlerden de ekerseniz seyre doyum olmaz. İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  3. bayılırım dönüşümlere çok güzel olmuş kutlarım:)

    YanıtlaSil