21 Eylül 2012 Cuma

BOŞ DURMUYORUM

Farklı göründüklerine bakmayın, hepsi aynı boyda. İplerimi Afyon'da bulamayınca Nakonun sitesinden getirttim. İlk siparişimde yeteceğini düşünerek, gerekli renklerden birer tane aldım. Bir yumak iple ilk ay öreceğim arkadaşa ancak 14 veya 15  tane motif örebildim. İkinci yumaklar gelinceye kadar diğer renge geçtim. Ondan da 14 veya 15 tane ördüm. Sonra üçüncü aya geçtim:))    
Neyse ki bu arada ikinci siparişim geldi. Daha önceki siparişte kendime aldığım birleştirme rengi sitede göründüğü gibi çıkmayınca, daha fazla riske girmemek için lacivert ip de yazmıştım. Onlar da geldi. Yine bir sürü ipim oldu. Bu arada kendimle ilgili teorim kanıtlanmış da oldu: Ben güzel bir malzeme bulunca kontrolünü kaybeden bir insanım. Benim olsun istiyorum. Nakonun ürünler sayfası bana nasıl işkence oldu bilemezsiniz. Allahtan hala aklım başımdaydı da, o, fazladan bir şey örmeye vaktimin bile olmadığı, hepsi birbirinden güzel iplerden almadan durdurabildim kendimi. 
Alttaki fotoğrafı da morun rengini görmeniz için yayınlıyorum. Çünkü üstte çok karanlık çıkmış. Açık yeşil, aynı zamanda benim renklerimden de biri. Aslında düşündüğümden daha cırtlak bir renk ama bütünün içinde düşünmek lazım. Hepsi de çok hoşlar değil mi? Bakalım birleştikleri zaman nasıl görüntülere ulaşacağız?

5 yorum:

  1. Nurtan hanım siz de benim gibi örgüyü ve tığ işlerini çok seviyorsunuz. Nako'nun internet sitesinden hiç alışveriş etmiyorum. Önerir misiniz? Ürünler ne kadar zamanda geliyor merak ettim. Bu arada motiflerin rengi harika. Yeşille mor birbirine çok yakışıyor,ben de aynı tonlarda kapı gazeteliği boyamıştım. Size kolaylıklar diliyorum,sevgiyle kalın!

    YanıtlaSil
  2. nurten hn cevap vermemiş belki görmemiştir ben cevap yazayım nako çok seri bir şekilde gönderiyor ben çok memnunum ve dükkan fiyatlarından daha ucuz sevgiler elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Körfezcadısı, ben sevgili Colette'e kendi sayfasından cevap vermiştim. Hassasiyetin için teşekkür ederim.

      Sil
  3. merhaba,renkler çok güzel,elinize sağlık.ben de bir battaniye yapmak istiyorum ama ip olarak ne alacağıma karar veremedim.ben de nakonun sitesinden alacağım.hangi ipi tavsiye edersiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banu Hanımcım, site çok güzel ama renkler har zaman göründüğü gibi olmayabiliyor. Yine de kalite bildiğimiz Nako kalitesi. Ben geçen seneden beri bakamadım; malum, vaktim az, işim çok:( Eğer severseniz tavşan tüyü diye bir ip vardı, çok güzeldi, hala varsa bir değerlendirin derim. Boş verin bahtaniyeyi:) Bahtaniye örmek kadar pahalı bir şey yok bence. Ama çok seviyoruz değil mi? Böyle söylediğime bakmayın, benim de içim gidiyor:) Size kolaylıklar diliyorum ve güzel ipler alırsanız bize gösterecek bir de bloğunuz varsa yazın da gelip bakalım istiyorum. Sevgiler.

      Sil