31 Ekim 2012 Çarşamba

BU DEĞİL, BU DA DEĞİL, BU HİÇ DEĞİL, BENİ ANLAMIYORSUNUZ...

Bu akşam eve gelip ortalığı ışık hızıyla toparlayıp kendimi dikişe adayacaktım. Yemek pişirmem gerekmiyordu, çünkü eşim yemeğe gelemeyecekti, dolapta da bana ziyadesiyle yetecek yemek vardı. O zaman rahaaat rahat dikiş dikebilirdim.
Amma velakin, ne evi derleyip toparladım ne de dikiş diktim. Üzerimde bir atalet, bir yorgunluk, bir bıkkınlık... Kumaşlarımı karıştırdım, motiflerimi elime alıp alıp bıraktım, örgülerime bir baktım, yarım kalmış kitaplarımı gözden geçirdim olmadı. Yüksek yapmış mimarların projelerini beğenmeyen Ağaoğlu gibi hiç birine gönül veremedim. 
Şimdiye kadar hiç bir bölümünü kendi irademle ve başından sonuna izlemediğim "Muhteşem Yüzyıl" dizisini izlemeye başladım. İşte az önce de, bu yazıyı yazarken, galiba bu gecenin en can alıcı sahnesini kaçırdım: Hürrem Firuzeyi astırdı mı, o kendi kendini mi astı? Kızı sadece debelenirken gördüm. Birine sormam lazım, ben gidip de, aslında hiç izlemediğim bir dizinin kaçırdığım bir sahnesini internetten araştıracak kadar sabırlı değilimdir. Bileniniz varsa söyleyiverin bari:))

10 yorum:

  1. :)))) çok hoşsun tatlım ya ama bende izlemedim hatta hiççç :))
    harem varya o komik izledin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evveettt. Ama bayramda keşfettiğim için tamamına bakamadım. Oğlum sayesinde haberim oldu. İsimler çok hoş: Zilli hatun, Küçükesat...

      Sil
  2. sanırım astıramadı, ya da ben de kaçırdım orayı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geç buldum çabuk kaybettim oldu benim için. Ama bu kadar entrika bana göre değil.

      Sil
  3. Havalardan herhalde, benim de enerjim sıfır bu aralar:( Bende seyretmem diziyi, zaplarken gözüm değdi ama orayı görmemişim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel, hiç birimizin o sahneyle ilgili bir fikri yok. Hepimizi toplasan bir dizi izleyicisi çıkmaz bizden:))

      Sil

  4. nurtencim keşke bana gelseydin beraber otursaydık astılar ama yanında duran kalfanın kurtarmasını bekliyo galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla aklıma da gelmedi değil hani. Ama akşam akşam geri dönmekten üşendim.

      Sil
  5. Nurten hanım, ayyynen ben de dün sizin yaşadıklarınızı yaşadım, ama misafirlikteydim, hiç izlemediğim dizinin bir bölümünde zınk diye kalkış yaparak o kısımlarını kaçırdım. Yok ben de mi sizi anlamıyorum, ı ıh bu olmadı şimdi, benim de bilgim yok. Lakin izlemediğimiz bir dizinin o tarafını bilmemek enteresan:) sorsam şimdi millete "AAA hani izlemiyordun" diyecekler, gizliden bakınayım bari internetten;)) bilirsem yazacağım, sevgiler.

    Biliyorum şimdi arkamdan yok bu da değil sen de anlamıyorsun diyeceksiniz:)) ben de şu sıralar hep şu başlıktaki sözünüzü tekarlayıp duruyorum;) laf aramızda..

    YanıtlaSil
  6. Dizi izlemek ya da izlememek. İşte bütün mesele bu:))

    YanıtlaSil