29 Kasım 2013 Cuma

Bu yazımda gösterdiğim bluzun kumaşı pöf çıktı. Baykumaşta hala var mı bilmiyorum ama, almak isteyeniniz varsa almayın diye yazıyorum. Emeğe değmez. Siyah penye olan kısımları tek bir giymede tozlu tozlu gibi oldu. Siyah kısımları yaka ve omuzlara denk getirmiştim. Hadi makinaya atmayayım da elde yıkayayım dedim, o beyaz beyaz tozlu gibi görüntü geçmedi. Zannederim ki tülendi. Neyse, bir gecelik dikiş, bir günlük de giyiş ömrü olan bir kumaşmış. Yılıyor muyuz? ASLAAAAA! Gelsin yeni dikişler... Az sonra..

8 yorum:

  1. :) nasıl pozitif bir insansın. seviyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmukabele hayatım. Dünyayı daha da zorlaştırmanın anlamı yok değil mi:))

      Sil
  2. :) güldüğüme bakma aslında üzüldüm.postuna baktım o kumaşa benzer bir kumaştan bir bluz almıştım geçenlerde omuzlarında deri detaylar olan.severek aldım ama yazdığın gibi bir giyimde kol ve bluzun yan kısımları tülendi resmen.ancak evde giyilebilir oda belki :)
    neyse canın sağolsun yazdığın gibi pes etmek yok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen söyleyince düşündüm de, aslında marka da olsa, aldığımız pek çok penyede aynı olayı yaşayabiliyoruz. Özellikle de koyu renklerde. Demek ki üzülmemekte haklıymışım:) Ahh Polyanna! İyi ki zamanında okumuşuz seni:)

      Sil
  3. üzüldüm canım ama olsun yine dikersin. Hem iş hem dikiş sanırım o yüzden emeğin daha da kıymetlidir. Daha bi çok üzülmüşsün sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağol. İyi bir kumaşa verdiğim paraya da acımam, emeğe de. Ama böyle sonuç kötü olunca emek de boşa gidiyor, para da. Bari başkasının canı yanmasın dedim:)

      Sil
  4. çok üzüldüm yaşadığın sıkıntıya, aldığım bir tişört solabilir, pamuklanabilir her şey olabilir ama diktiğim bir şeyin başına bir şey gelince farklı üzülürüm.

    YanıtlaSil
  5. diyecektim netten kumaş alma diye :)olsun buda tecrübe oldu :)baykumaştan aldıgın kumaşları yıkamadan kullanma .geçmiş olsun

    YanıtlaSil