13 Kasım 2013 Çarşamba

TEST ÇÖZMENİN FAYDALARI

Esnek kumaş dikiyor diye aldığınız Singer 6180 dikiş makinanız, ince penye kumaşınızı dikmiyor mu? Hemen altına oğlunuzun test cevap anahtarlarından birini koyun. Dikin gitsin. 
Dikiş bitince çeker çıkarırsınız kağıdı. Ama dikkat edin, artık lüzumsuz olanları seçin ki, ardından oğlunuzla aranız açılmasın. Hadi dikişi becerdiniz. Sürfilesi nasıl olacak? Sakın kağıttan faydalanmayı denemeyin. Sürfilenin arasından kağıdı çıkarmak zordur. En iyisi mi, biraz araştırma yapıp bir overlok makinası alın:) Sahi, evde çok da iddialı olmayan dikişler için, kullanışlı, kaliteli,  uygun fiyatlı, overlok makinası öneriniz var mı? Sizler ne kullanıyorsunuz? 

8 yorum:

  1. Harika fikir! Deri için teflon ayak almadan önce derileri böyle dikerdim ben. Jarselerin içlerine sürfile yapmadığımı utanarak söylüyorum. Nasıl olsa sökülmüyor diye öylece bırakıyorum ben. Overlok makinesi için yerim olsa bir dakika durmam ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deride de kullanmak aklıma gelir miydi bilemiyorum:) Biz bu testlerden daha mı fazlasını çözüyoruz ne? Nitekim tüm hayat bir test galiba:)

      Sil
  2. Hay yaşayın yazın diktiğim jarselerden çekmediğim kalmamıştı, aranan kan bulunmuştur , teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Harika fikir :) elimde dikilmeyi bekleyen esnek kumaşım vardı, cesaret edebilirsem dikmeyi denerim :)

    YanıtlaSil
  4. Hay aklınla bin yaşa vallahi hiç aklıma gelmezdi. Süper oldu bunu bilmek :)

    YanıtlaSil