11 Kasım 2013 Pazartesi

YİNE KUMAŞ, YENİ KUMAŞ...

Sonunda ben de BAYKUMAŞ sitesinden alışveriş yaptım. Gördüğünüz kumaşlar geldi. Şimdilik şöyle bir göstereyim ve kaçayım. Daha sonra, almak isteyip de kumaşların dokusunu, yerini merak edenler için yine yazarım. 


En sondaki bu grup sitenin hediyeleri. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu jestleri için. Yarım elma gönül alma tarzında şeyler ama içlerinde esaslı parçalar da var. Hele bir dantel parça var kiii... Sonra bulursam devamını alacağım. Üstelik bütün kumaşlar çok güzel tertemiz naylonlarda ve tek tek paketlenmiş olarak geliyor. Ben alışverişimi internetten, kimseyle yazışmadan, telefonla konuşmadan yaptım. Ama bir sürü hediye kumaş koymuşlar. Demek ki bu da onların adeti. Güzel adetmiş, çok beğendim doğrusu:))

11 yorum:

  1. Kumaşların detaylı fotoğraflarını bekliyoruz o zaman:) Hepsi çok güzel görünüyorlar, dikilecek parçaları da en kısa zamanda görelim:)

    YanıtlaSil
  2. Nurten hanım hepsi birbirinden güzel neler dikeceksiniz merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflar detaylı olmasa da ben aradaki leopar desenini kaçırmadım,çok severim :) Merakla bekliyorum Nurten hanımcım o kumaştan ne dikeceğinizi, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şekersin arkadaşım. Nasıl gördün leoparı aradan?

      Sil
  4. Çok güzeller. Bende bayıldım. Hadi canım yeni cicilere

    YanıtlaSil
  5. ne güzel kumaşlar yaa.içim gitti ama şu dikiş işi ben, cidden bunalıma sokuyor:) bakalım ne güzellikler çıkacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi, dikişle şarj oluyorum. Senin yaptıkların da çok güzel şeyler oluyor. Sık sık gelip bakıyorum.

      Sil
  6. zebra desenini çarşamba pazarından 2 tl ye almıştım .gerçekten çok iç gösteriyor .kestigimi dikmeden attım .yine de en güzeli dokunarak almak yılan derisini dikermi makinen .

    güle güle dik Nurten istanbula gelirsen gel seni pazarlara götürücem :)afyona yolum düşerse senin için bol bol kumaşlar alıcam aklımda bunlar var :)

    YanıtlaSil