19 Aralık 2013 Perşembe

MANTO DİKMEYE VAR MISINIZ?

Sevgili DİKİŞDERSİ (ÇİĞDEM) yeni bir dikiş etkinliği başlattı. Birlikte manto dikiyoruz. Henüz süre var. Ocak ortası veya sonu tamamlanacak bir proje. Katılım çok olsun paylaşım da. Bilgileri SEVGİLİ ÇİĞDEM'den öğrenebilirsiniz. Ayrıca kendisi son derece usta bir terzidir ve bloğunda dikişin püf noktalarını sık sık fotoğraflı olarak yayınlar.
Ben daha önce de bir kaç tane manto diktim. Hiiiç de gözde büyütülecek bir şey değil, emin olun. Gömlek dikmek kadar zor, ya da gömlek dikmek kadar kolay. Deneyimi olmayan arkadaşlar, sizler de muhakkak katılmalı ve işe bir yerden başlamalısınız. Manto, kaban, pelerin de dikebiliyorsunuz. Kalıbı kolay bir modelle de olsa katılımlarınızı bekliyoruz. 
Benim kumaşım hazır. Kış gelmeden çok önce almış ve henüz dikememiştim. Bu etkinlik olmasa kim bilir ne zaman başlardım ama şimdi itici bir gücüm var. 

3 yorum:

  1. Ne güzel, etkinlik bahane olmuş. Şimdiden kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de katılacağim bu etkinliğe tüm acemiligimle.. yardimlarinizla yapacağım. ? Yaparken resimlerseniz sevinirim.. ayrica bana biraktiginiz yorumunuz icin de teşekkür ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil