2 Ocak 2015 Cuma

TÜM YELEKSEVERLERE GELSİN.

Dergimiz şudur:
Modelimiz de budur: 
Fotoğraf kalitesi kötü de olsa romantizm tamdır. 
En sevdiğim yelek modellerinden birini sizler için, en çok da DİKTİM DİKTİM GİYDİM bloğunun sahibi "sevgili öğretmenim" için ekliyorum. Yoksa sizler daha kendisinin muhteşem yeleklerini görmediniz mi? 
Ben gidip gördüm, hayran kaldım, özendim. Elimde bir kaç yarım dikiş var. Üzerimdeki ataleti bir atabilsem hem yarımları bitireceğim hem de bu yeleği dikeceğim. 

23 yorum:

  1. Sevgili Nurten çok teşekkür ederim,hemen baktım ama bu sayı bende yok nasıl kaçırmışım bilemedim,çok hoş bir yelek,yelek için bu renk de çok güzel,bu renk süet ,yelek olmayı bekleyen bir kumaşım da var..Yarım işleri hemen yapıyorsun Sevgili arkadaşım,yelek beklemez :)) Benim kaz ayağı olana benziyor ama bunun yakası daha derli toplu,arka ayrıntısı da hoş,önceden ben de beyaz gömlekle giyerdim,şimdilerde beyaz penye gömleğin yerini aldı ama burdaki duruşu da hoşuma gitti.Fotoğraf kalitesi de çok güzel ve romantik gerçekten...
    Çok mutlu oldumm,tekrar çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de yelek cepsiz olmaz aslında,minik sembolik cep çok yakışır yeleğe.Ama ,ben cep yapmayı bilmediğim için ,yeleklerim hep cepsiz.

      Sil
    2. Arkadaşım beğendinse ve istersen bedenine göre kalıbı çıkarır gönderirim sana. Ben de yaka oyuntusunu çok beğenmiştim zaten.

      Sil
    3. Cep dikmekte fazla bir numara yok. Aslında görsel destekli bir yazı da hazırlayabilirim. Bakalım ne zaman :)

      Sil
    4. Çok düşüncelisin,çok teşekkür ederim,uygun olduğun zamanda yaparsın :)

      Sil
  2. bu aralar ben de yeleklere fena taktım kolay gelsin size..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hiç aklımda yoktu, tamamen öğretmenimin kışkırtmasıyla yeleksever oldum :)

      Sil
  3. Ben de beğendim , özellikle arka detay çok hoş. :) yelek dikme etkinliği mi düzenlesek ne yapsak benim de yelek hevesim kabardı doğrusu sevgili öğretmenim sayesinde. :) Ben de ocak sayısındaki renkli çok parçalı modeli deneyeceğim yelek olarak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur senden o yeleği bekliyorum zaten,eminim çok da güzel olur :)

      Sil
    2. Yelek dikme etkinliği çok güzel olurdu. Bizi kim organize eder ki?

      Sil
    3. Bunu siz istediniz amaaa,pazen elbisem bitti ben boşum(Dönem sonu geliyor,sınavlar,telafi sınavları,eksik sınavlar falan ....yok gibi ) nasılsa,hemen düzenliyorum öyle ise :) :) :)

      Sil
  4. çok güzel ki ama,diki bilmeyenler böle melül melül bakar ben gibi iç çekerekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda Hanımcığım olur mu öyle şey bilenin bilmeyene borcu varmış, isteyin dikip bile gönderirim. Ama madem ki meraklısınız, bence en iyisi bir peçete kenarı bastırarak bu işe başlayın derim. Yelek de dikersiniz zamanla, ceket de. Sevgilerimle.

      Sil
  5. model çok hoş ama bende bu dergi yok.... Kolay gelsin merakla bekliyorum sonucu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baharcığım beğendinse bedenini yaz, senin için kalıp çıkarır gönderirim. Sevgiler.

      Sil
  6. Bu sayı bende yok, ama model çok güzel gerçekten, doğru yakalamışsınız, sevgili öğretmenimizin çok güzel çalışmaları var;)) harikasınız..

    YanıtlaSil
  7. :) Gaza geliyorum, yelek dikesim geldi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel arkadaşım, gel. Biraz da bizlere takıl artık :) Özledim senin dikişlerini, giysi tasarımlarını, yeniden değerlendirmelerini. Sevgilerimle.

      Sil
  8. hulela da sen de buradayymışsınız selamlar .özledim arkadaşlarım sizi :)isntagrama takılıyorum bu aralar .nurten sana çok mesaj yazdım .yayınlamayınca yada benden kaynaklı yayınlayamayınca vaz geçtim .dedim sorun düzelene kadar yorum yapmayayım .kendik sayfasına da aynısı oldu ...:((hesaplar arası çok gelip gidiyorum google hesaplarıyla sanırım bundan kaynaklı oluyor .

    gelelim yarım işler ve yeni yelek dikişlerine .yarım işlerimi atasım var bazen .bir malzeme eksik kalıyor .sonra hevesim de bitiyor . sende de öylemi.
    yelek bu yelek gerçekten çok romantik yıllardır gözüm var kendisinde de kombin şart altına böyle etek yapsam tamam diyecegim .kumaş bulamadım yada dogru yerlerde aramıyorum .ayy bizim burda herkez çarşambadan pazardan alıyor ne kumaşlar buluyorlar da pazarı pislemiyim bari :)))hata benim seç-me-yi bil-mi-yo-rum :)))altına ne giyeceksin .kumaşın nasıl .sorularıyla bitireyim .özlemişi seni :))

    YanıtlaSil
  9. Ahh makinem olsa kesin deneyecegim bir model. Bayıldım

    YanıtlaSil