6 Ocak 2013 Pazar

BANA VİRÜS MÜ BULAŞTI ACABA?

Arkadaşlarım ne yapmış bi bakayım diye blog listeme girmeye çalışıyorum, virüs uyarısı verip sayfadan atıyor. Acele ile yeni yayın yazma butonuna basınca sıkıntı çıkmadı. Ama her seferinde blog listem sayfamdan atılıyorum. Sizlerde de aynı sorun var mı? 

10 yorum:

  1. Ben de yok nurten hanım, o sizin ağınızla veya bilgisayarınızla ilgili bir sorun olmalı:(
    İnşallah halledersiniz sorunu...
    Selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Dün aynı şey bana da oldu. Facebook'da sordum, Ayşım Hanım'da (moonlightcat.blogspot.com)da olmuş. Şifremi değiştirdim, yeni bir antivirüs programı yükleyip, bilgisayarımı tarattım. Bu sayede mi oldu, yoksa genel bir sorundu da google mı düzeltti bilmiyorum, ama bugün sorun yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım genel bir şeydi. Teşekkürler ilgin için.

      Sil
  3. NERELERDESİNİZ ATLATAMADINIZMI VİRÜSÜ:)))SAĞLIKCISINIZ SİZ:)

    YanıtlaSil
  4. Allah Allah neden oluyor acaba internete explorerdenmi giriyorsunuz chrome danmı ??explorerdan giriyorsanız chrome u deneyin derim ben bazen explorerden girince birsürü sorun çıkıyor chromedan açıyorum blogerı ..inşallah biran önce düzelir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım geçici bir şeydi. Ben asıl fotoğraf kotası sorunundan korkuyorum. Bu aralar herkes bundan şikayetçi de..

      Sil
  5. Nurten Hanımcım; özellikle ekmekler üzerine çok çalışıyor ve bilimsel kaynaklara bakmaya özen gösteriyorum. Bunca tecrübe öylelikle oluştu zaten. Benim bloğumda bulacağınız en önemli şey samimiyettir; iyi yapamadığım ama denediğim şeyi de söylerim, gerçekten tavsiye ettiğimi de.. Nereden aldığımı, eğer çok eski değil ve hatırlıyorsam, mutlaka belirtirim, emek hırsızlığına acayip kızıyorum çünkü.. Kısacası, hiçbiri konusunda profesyonel değilim, sadece ekmekler konusunda amatörden bir adım ilerdeyim :) İlginize tekrar tekrar teşekkür ediyorum, çok sağolun :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgiler, selamlar, teşekkürler bilmukabele:)

    YanıtlaSil