22 Aralık 2013 Pazar

EKOSEYE DEVAM FENERBAHÇE'YE SELAM!

Bir tane daha ekose kloş etek diktim. Aslında daha önce yayınladığım siyah-parlement etekle aynı gün diktim. Hatta fotoğrafları da aynı gün çektim. Bu yüzden kombin aynı:) 
Dikerken sürekli olarak kumaş bana değişik hisler verdi. Tanıdık bir sima görürsünüz de kim olduğunu nereden tanıdığınızı bilemezsiniz ya öyle bir his. Aslında bu konuda çok vukuatlıyımdır. Kimi nerden tanıdığımı kolay hatırlayamam, hele isimleri asla hatırımda tutamam. 
Mesela bu konuda en çarpıcı hatıram İstanbul'da öğrenciyken yaşadığım bir olaydır. Okuldan çıktım, Nişantaşından Harbiye'ye doğru iniyorum. Karşıdan tonton bir tanıdığım geliyor: Akraba mı, aile dostumuz mu, komşumuz mu aniden çıkaramıyorum. Ama tüm sevecenliğim ve samimiyetimle gülümseyerek yaklaşıyorum, o tanıdık yüzde bir ifade değişikliği yok! Neden bana soğuk davranıyor ki? Derken düşüyor jeton: Dank! (Sahi eskiden jetonlu ankesörler vardı değil mi?) Adam tabi ki soğuk davranacak: Ben onu tanıyorum ama o beni tanımıyor! Gerçi sevgili Zeki Alasya da beni tanısaydı eminim selamımı alır, halimi hatırımı sorardı!
Bu kumaşın bana tanıdık gelmesi renklerinden olabilir mi acaba? Sarılar ve lacivertler el ele vermiş siyah ve grilerle dans ediyorlar ekoseli ekoseli. Bu durumda kumaşın artanından koyu Fenerbahçeli kardeşimin açık Fenerbahçeli kızına bir etek dikmeliyim. Gülce açık Fenerbahçeli çünkü ana sınıfında babasının takımını bırakıp güzel öğretmeninin 3. kümedeki memleket takımını tutmaya başlamıştı.
 Ben takım tutmam ama neme lazım  "bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" diyorlar. Eteğim hazır olsun şimdiden.

11 yorum:

  1. Kumaş çok çok güzel! Aynısını buralarda bulabilir miyim acaba? Etek de çok yakışmış. Ayrıca Zeki Alasya selamına karşılık vermediyse kendi kaybeder!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kumaşı beğendinse ve içine sinen bir kumaş bulamazsan alır gönderirim. Bir mesaja bakar:) Selamlar.

      Sil
  2. Allah iyiliğini versin :)
    Ama bazen oluyor sn tanıyorsun karşında ki seni tanımıyor :)
    Fenerbahçe ile ilgili yorum yok..
    Ama ekose çok asil bir desen :)
    Her şeye de çok yakışıyor..
    Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
  3. Beni tanımayanı ben hiç tanımam deyip tavır da alabilirdim ama her şey o kadar ani gelişti ki:)) Ziyaretin için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. ekose trendine bayılıyorum bu sene ama hiç birşey dikmek kısmet olmadı daha. Güle güle giyinin :)

    YanıtlaSil
  5. :)) bak bu konuda çok benziyoruz.hele birde benim gibi miyop olursan traji komik olaylara yaşıyorsun :))
    etek çok güzel olmuş ve kesinlikle çok da yakışmış.hem ellerine sağlık hem güle güle giy diyorum.sevgi ve selamlar..

    YanıtlaSil
  6. Your skirt looks very nice, the fabric is very beautiful :)

    YanıtlaSil
  7. :)) ilahi Nurten hanım, benim de gülümsettiniz:)) oluyor öyle şeyler:))). Eteğinizi güle güle giyiniz çok hoş durmuş. Ekose desenlerin hepsini çok severim ben de, yeğene de birşeyler çıkabilir belki de:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. ;))) Elinize sağlık Nurten hanim.. ekose her zaman güzeldir.. Güle güle giyin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. güle güle giy arkadasım çok şık

    YanıtlaSil