


2. yufkayı elimizle parçalayarak bir katman daha oluşturuyoruz. Yine yağ parçacıkları ve maden suyu muamelesi yapıyoruz.


Kalan 3. yufkayı yine parçalayarak maden suyu ile ıslatıp margarin parçacıkları dağıtarak birkaç kerede bitiriyoruz. Tencerenin kenarından sarkan yufkaları büzüştürerek içeriye katlıyoruz. Kalan maden suyunu üzerine döküp margarin parçacıkları koyuyoruz. Toplamda tencere başına 25 gr margarin kullanmamışımdır. Yine tencere başına 1 şişe depozitosuz maden suyu kullandım. 2 tencere pişirdim.
swotpisces: çok pratik gerçekten, elinize sağlık.
YanıtlaSilGerçekten nefis ve baştan çıkarıcı...
YanıtlaSilAfiyet olsun.
Soda koymuyordum hemen deneyeceğim teşekkürler Nurten :)
YanıtlaSil