5 Ekim 2011 Çarşamba

EV Mİ YAPIYORUM ACABA?



16 motiften oluşan 6 blok hazırladım. Beyazla birleştirdim, yatağıma serip seyrettim. Fazla ince uzun geldi gözüme. Boyuna 3 enine 2 blok iyi bir görüntü vermedi. 3X3 daha güzel bir görsellik sergilerdi ama motif ve blok tekrarı hem beni hem gözü yoracaktı. Her zamanki gibi hiç tereddüt etmeden, 2 parçasını birleşme yerinden çatır çatır söktüm, acımadan...



Şimdi 4X4 kare büyük bloğa bir köşesinden 3 beyaz, 1 renkli azalan şeritler örmeye başladım. Ortaya çıkmasını ümit ettiğim şeyi ben biliyorum. Dilerim size de gösterebileceğim bir şey ortaya çıkarabilirim. Şimdilik çocukların ilkokul resimlerindeki evlere benziyor.




Yavaş ilerlememin tek sebebi sizlersiniz. Güzel bloklarınıza girince, çıkmak bilmiyorum netten ve örgüye zaman kalmıyor. Oohhh, attım sorumluluğu da üstünüze, pir-ü pak oldum, en temizinden:))



8 yorum:

  1. Ay ben bunu çok beğendim. Bu motifi zaten severim. Ne hikmetse hep siyah ya da koyu renkle birleştirilir, beyaz olanı ilk kez gördüm ve çok sevdim. Ne kadar neşeli olmuş. Bitmiş hali için fikir yürütemedim, merakla sonucu bekliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Canım , ben de enini boyunu anlayamadım . Gördüğüm güzellik çok iç açıcı.Sonucu bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Sen şimdi bizim üzerimize atmayı bırakta şunu biran önce bitir bakiiim, bitmişini merak edip çatlıyorum burada :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Nihal arkadaşım ilk denemem kahverengi idi. Geçen sene örmüştüm. O da güzel ama açık renk bir başka.

    YanıtlaSil
  6. Hulelacım, hep beraber göreceğiz dilerim.

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Banuca internette hopbidi hopbidi dolaşmama en büyük katkı senden geliyor zaten. Sana günde birkaç defa geliyorum. Hiç olmazsa gecenin ilerleyen bir saatinde girip çıkıyorum. Vakit müsaitse bir de arkadaşlarına gidiveriyorum. Ama söz yine de günde 3-5 sıra örüyorum.

    YanıtlaSil