30 Aralık 2014 Salı

YENİ OYUNCAKLARIM

Rengarenk iplerle oynamak bana iyi geliyor. Çabuk başlasın, çabuk bitsin, biri diğerine benzesin ama aynı olmasın...  
Yeni hevesim tutacaklar üretmek. Çeşit, çeşit, renk, renk öresim var. Elbette piyasada bir sürüsü on paraya satılan tutacaklar var. Bir de bazı firmaların marka olup birisi çok paraya satılanları da, elbette...
Gece film izlerken elimden çıkıverdiler. Bakalım nerelerde kimlerin mutfağını şenlendirecekler? 
Modeller öyle ahım şahım, anlatmaya değecek şeyler değiller. Bilindik tutacaklar işte, ne olsun? Aynısından bir çift büyük motif örüp başka bir iple, iki motifi birbirine tutturuyorsunuz. Yani üzerlerine güzelleme yapmaya değecek şeyler değiller. Tek özellikleri beni mutlu etmeleri, ruhuma iyi gelmeleri, hepsi de bu... Boylarından büyük etkileri var yani.

17 yorum:

  1. Bunlar ne kadar güzel renkler! Baktıkça içlerinde kayboldum. İkisi de ayrı güzel, süs diye duvarıma asarım ben bunları :) Elleriniz dert görmesin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Begüm Hanımcım. Renklerle terapiyi keşfettim galiba. Bana da iyi geldi.

      Sil
  2. Renkler cok guzel olmus. Elinize saglik. Sofra dekoru olarak bile kullanilabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ufacık tutacakların bu kadar beğenilmesi beni ayrıca mutlu etti. Teşekkürler.

      Sil
  3. Ellerinize sağlık. Biraz iplere alışınca aslında dikişin ne dağınık bir iş olduğunu daha iyi anlıyor insan . Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah Baharcım, dikiş fena bir şey. Ama bir tutku. Onsuz olmuyor. Bazan teneffüse çıkıyorum, o kadar :) Sevgilerimle.

      Sil
  4. renkler çok güzel, çok hoş görünüyorlar, ellerine sağlık. Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim arkadaşım, sağol ziyaretin için. Sevgilerimle.

      Sil
  5. Sevgili Nurten sen fazla tevazu gösteriyorsun ama ,renklerine bayıldım.Hele o mordan gidilen son sıra inan şahane duruyor,aradaki yeşilin katkısı da öyle...Tutacakla kalma bence..Benim de gönlümde var keşke kocaman bir battaniye örebilsek :) Mutlu yıllar ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok battaniye ördüm arkadaşım. Laf aramızda uzun sürüyor. Bu ara çabuk başlayıp biten bir iş istedi canım. Oyuncak gibi oynuyorum işte :) Sevgi battaniyesi örebiliriz hep birlikte. Birinin organize etmesi lazım bizi. Ben organizasyonda iyi değilimdir ama iyi bir katılımcıyımdır. Sevgilerimle.

      Sil
  6. Bayıldım motiflere ve eklendiler yapılacaklar listeme izninizle:) Nice mutlu senelere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, paylaşım için buradayız. Elbette model alırsınız ki öyle ahım şahım bir iş de değil paylaştıklarım. Sadece beni sevindiren mutlu eden şeyler, o kadar. Sizi de mutlu ettiyse ne güzel. Sevgilerimle.

      Sil
  7. Çok güzeller, iç açıcı ve kullanışlılar. Örmek de mutlu ediyorsa daha ne olsun.
    Mutlu ve renkli yıllar ...

    YanıtlaSil
  8. Haksızlık etme bence bunlar "güzellemeyi" hakedecek kadar varlar :) Çok sevdim renklerini, modellerini :) Ve evet doğaya bakarak en güzel uyumu yakalayabiliriz renklerde ;) Ellerine sağlık, ben de çok seviyorum motifli bardak altlıklarını ama hanım beğendi bey dilendi den öteye geçemedim henüz :(
    Yuvarlak motiflere bakınca çarkıfelek dantelleri hatırladım :)
    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel örgüler, renk renk! Zamanım olsa da ben de yapsam:)

    YanıtlaSil