24 Temmuz 2015 Cuma

SİZ BUNLARI GÖRMEMİŞTİNİZ AMAAAA!

Bazan bir şevk geliyor ve örüyorum. Hatta başladığımda ne ördüğüme dair bir fikrimin olmadığı da çok vakidir. Sonuçta ortaya tek bir şey çıkıyor ve ben bunun versiyonlarını üretmeye başlıyorum.
Bazan renkleriyle, bazan modelleriyle, bazan ebatlarıyla, bazan da şekilleriyle oynuyorum. Bir koleksiyon gibi düşünün. Hatta durun, ben de düşüneyim, bildiğiniz koleksiyon işte!  
Bu seriye tutacak temasıyla başlamıştım. Yeterince tutacak ördüğüme kanaat getirmiş olmalıyım ki, iş kendiliğinden gözlük kılıfı rotasına kaydı. Ama yola çıkarken hedefim gözlük kılıfı örmek miydi, o konuda derin şüphelerim var :)
Son tahlilde (tvde akademisyenler tartışıyor, bir hocam ha bire "son tahlilde" diyor, ben de cümle içinde kullanmasam eksik kalırım mazallah), meydana çıkan "şey" lerden memnun kaldım. Ben sevdiysem arkadaşlarım da sevebilirler, hem de kendimden bir hediye vermiş olurum diye, hemşireler gününde, çalıştığım birimdeki hemşire arkadaşlarıma paketler hazırladım. Tam da beklediğim gibi çok hoşlandılar. Seneye nasıl bir performans göstereceğimi bilmiyorum, şimdiden çalışmaya başlasam iyi olur. Son tahlilde örmek kolay, fikir üretmek zor (bakın, bir kere daha kullandım, mutluyum, gururluyum, akademik başarımla değilse bile terminolojiyi kullanımımla hocama yaklaşmak üzereyim).

17 yorum:

  1. Şeylerin hepsi güzel olmuş ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım, oldu bir şeyler işte :) Sevgilerimle.

      Sil
  2. Cok begendim son tahlilde:))) Bak banada sirayet etti, bende kullandim:)

    YanıtlaSil
  3. ama harika olmuşlar ben çok beğendim hepsi şeker gibi :)emek gösterilen bütün çalışmalar değerlidir devam derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysel Hanımcım valla gaza geldim, 2 tane daha ördüm. Böyle sözler duyunca daha da öresim geliyor. Sevgiler...

      Sil
  4. ellerinize sağlık sonuç harika hemide niyet güzel (son tahlildee). yeni projelere devam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devam arkadaşım devam, son tahlilde :) Sevgiler, selamlar.

      Sil
  5. Süperler! Pembe gözlük kabı muhteşem, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begümcüm, teşekkürler, mahçup ediyorsun, muhteşem, falan... Oyalanma işi bunlar. Beğenmene sevindim ayrıca :) Sevgilerimle.

      Sil
  6. çok güzeller devam ben de memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım; meslektaşların da beğendiler. Tabi önemli olan hatırlanmaktı onlar için. Ben genellikle hemşireler gününde arkadaşlarıma ufak tefek jestler hazırlıyorum. Hayatı yaşanılır kılmak lazım, öyle değil mi? Sevgilerimle.

      Sil
  7. Gözlük kılıflarından bir ara ben de yapmıştım, çok cici oluyorlar. Ellerine sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saadetçiğim paylaştın da ben mi görmedim, yoksa paylaşmadın mı? Merak ettim şimdi seninkileri de. Sevgilerimle...

      Sil
  8. Gelecek yıl blog arkadaşlarını düşünmelisin bence,hemşireler hanımlar almışlar artık :))) Ne güzel düşünmüşsün,ellerine sağlık..çok çok beğendim,nasıl sevimli olmuşlar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. İlk 100 izleyicim olduğunda bir hediye çekilişi yapacaktım. O dönem iş yerimde inanılmaz bir yoğunluğum vardı. Üstelik 100 ve 150 arası o kadar çabuk ilerledi ki, ikinci 100 de daha çok kişiye çekiliş yapmaya karar verdim :) "Beni izle, bloğunda duyur, arkadaşlarına haber ver, facede takip et" gibi isteklerim olmayacaktı. Bu yüzden sessiz sedasız, bir kaç arkadaşa mesaj atıp adres verirlerse hediyem olacağını söyledim ama pek ilgilenmediler. Belki de güvenilmez mecra görüyorlardı internet alemini ki kimseyi bu konuda yadırgayamam, iş orada kaldı. Ama şimdi sayıca çok daha fazla internet dostum var ne mutlu ki; üstelik elimde de birikmeye başlayan bir kaç ufak tefeğim :) Gelecek yılı bekler miyim bilemiyorum. Yakında sahalara dönerim nasıl olsa... İçimden geçenleri okuyan arkadaşıma selamlar, sevgiler gönderiyorum.

      Sil
    2. İlk sırada ben varım :)) sevgili Nurten aslında düşünüp de uygulamadığımız ya da uygulayamadığımız ne çok iyi düşüncemiz var....Ben de senin gibi düşünüyorum,beni izle ,takip edersen bu hediyeyi almaya hak kazanırsın gibi şeyleri sevemedim bir türlü...Sonra da diyorum ki belki de blog aleminin kuralı bu,herkes yapıyor ve insanlar kıyamet gibi altına katıldıklarını belirtiyorlar,ama o anlık..ben ise kalıcı,her zaman zevkle sohbet edebileceğim takibi önemsiyorum,eylülde bir yıl olacak,değişik ne yapabilirim diye düşünmedim değil....Sahalarda görüşürüz arkadaşım,sevgiler

      Sil