24 Nisan 2016 Pazar

BAHARLIK YUVARLAK HIRKA

Geçtiğimiz senelerde ördüğüm MOR BOLERO nun aynısından bir tane daha ördüm. Yeğenim her kız çocuğu gibi pembelere, morlara, fuşyalara bayılır. Burada tam olarak yansıtamadığım bu kırmızıyı da sever diye düşündüm, umarım yanılmamışımdır.
Fotoğraflar daha önce instagramda paylaştığım fotoğraflar. Beni oradan takip edenler gördüler aşamaları. Siz de görün istedim. 
Yapmak isteyenler fotoğrafları sağ tıklayarak sayıları anlayabilirler. Sonuçta ben uzun uzun hesap yaptım kol yuvalarını falan ayarlamak için, siz uğraşmayın. Hani böyle de duyarlı bir blogerım, ne diyeyim yani :)
Bu arada kol yuvalarını ayarladıktan sonra motifi ters çevirip arka taraftan örmeye başladım. Amacım yaka omuzlar üstüne döndürüldüğü zaman yüz kısmının üste gelmesiydi. Bence oldu; siz çevirmeyebilirsiniz de...
Bu sefer kolları birazcık daha uzun tuttum. Kuzenim Pınar'ın üzerinde test sürüşü yaptık, oldu. Umarım Gülce Hanım (yeğenim) beğenir. 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yetişsin istedim ama bir hafta gecikmeli olarak alacak artık hediyesini küçük hanım. 
Sevgilerimle hobi dostlarım. 

17 yorum:

  1. çok hoş olmuş ellerinize sağlık <3

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa bunu rengi de çok daha güzel olmuş,kırmızı beyaz uyumunu daha çok beğendim,çalışkan arkadaşım,örer,diker hiçç boş durmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuraycım iltifat ediyorsun valla şımarıciim şimdi :) Kırmızısı çok güzel hakikaten de. Boş duranı Allah da sevmezmiş. Hoş bazıları bizim hobilere de boş işler diyor ya, bana göre öyle değil :) Sevgilerimle arkadaşım.

      Sil
  3. Ellerine sağlık bacı,her yerin ayrı maharet.O bir küçük hanımefendiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevdacım yeğenim hakikaten bir küçük hanımefendi. Belgin Doruk falan ne ki? Amma velakin bazan da bir cadılığı tutuyor, zannedersin Sulukule'den Perran Kutman veya Gülşen Bubikoğlu :) Kız çocuğu işte. Çok tatlılar, Allah evlatlarımızın bahtını açık etsin, karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın.

      Sil
    2. Sevdacım bu arada sildiğin yorumu senin yazdığını anladım ama o kadar yorgundum ki, hiç bir şey yazamadım bu konuda canım benim, sağol.

      Sil
  4. Kırmızı kırmızı ne güzel olmuş iyi günlerde giysin fıstıklar :)

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. Teşekkürler Saadet Hanımcım, sağolun. Sevgilerimle.

      Sil
  6. Dön dön bitermi bu model valal helal olsun çokda şık görünüyor ellerine sağlık yeğeninde sağlıcakla giysin cnm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha zor bitti Aysel Hanımcım, haklısın valla :) Başlarken hemen bitiverecek zannediyorum. Üstelik onca yıldır örüyorum, hala daha öyle zannediyorum. Galiba örgü aşkını diri tutan şey de bu yanılgı :) Sevgilerimle.

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arkadaşım. Bu arada blog adının süslü püslü oluşu, ister istemez bir gülümseme, bir sıcaklık ve iyi duygular geçiriyor insana. Benim yeğenim de çok süslüdür laf aramızda :)

      Sil
  8. Gerçekten çok güzel olmuş elinize sağlık instagramda gözümden kaçmış sanırım bakıcam hemen.

    YanıtlaSil
  9. çok şık olmuş ellerine sağlık Nurten hanımcım bir süredir sana uğramamışım maşallah sana harika işler çıkarmışsın kutluyorum seni güle güle giysin sahipleri.

    YanıtlaSil