5 Kasım 2012 Pazartesi

BAHTANİYE YARILANDI

Motif bahtaniyem yarılandı bile. Üstelik olduğundan daha büyük görünmesi için de şööyle uzaktan çektim, ordan çektim, burdan çektim, renkler anlaşılabilsin diye biraz da çabaladım. Sonuç arzu ettiğim kadar iyi olmamakla beraber, şimdilik elimde bu fotoğraflar var. 




20 yorum:

  1. harika görünüyor ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel oluyor. Keşke kendi kendine büyüse değilmi? Ekleme işi bana sıkıcı geliyor, hele hele büyüdükçe...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk başlarda deseni falan oluştururken zevkle gidiyor da, iş rutine binince heyecan azalıyor.

      Sil
  3. bu motifle yelek örüyorum şu aralar, battaniye çok güzel olacak, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. aaayyy maşallah çok güzellll oluyooo

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel, bana eski battaniyeleri hatırlattı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde bu kadar büyük örgü bahtaniyeler yoktu eskiden. Daha küçük çaplı şeyler örmüş babaannem, anneannem. Ama dediğin gibi hep eski, yaşanmış, hayatımızdan bir parça bu model.

      Sil
  7. Allah kolaylık versin canım,yarıladıktan sonra gerisi daha çabuk ilerler.Renkler harika olmuş güle güle kullanmak nasip etsin inşAllah
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. İnanılmazsınız, hayal bile edemiyorum kendimi battaniye yaparken:)) ellerine sağlık ,emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ben de kendime inanamıyorum. Geçtiğimiz 2 sene 2 tane örgü bahtaniye maceram olmuş, sonunda da kendi kendime bir daha büyük çaplı bir şeye girmeyeceğime dair kendime söz vermiştim. Bitmesine yakın içim daralıyor. Hatta biri bitmedi bile. Ama bu etkinliğe kayıtsız kalamadım işte. Bir de bahtaniye tek kişilik ancak olacak. Çok büyük değil yani (bu da benim fukara tesellim).

      Sil
  9. Biliyor musunuz bugün ilk kez uzun uzun blogunuza baktım.

    Meğer okunacak ne çok yazı ve bakılacak ne çok fotograf varmış bu blogda :O

    Daha da bakacağım ama gördüklerimin karşısındaki keyifli şaşkınlığımı ve toplu beğenimi bir defalığına buradan ileteyim istedim. Kendime de kızdım bunu da demeliyim; blogların hakkını vermiyormuşum ne izlediklerimin ne de izleyenlerin... Pehh!

    Güzel bir haftasonu sizin olsun...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel sözler bunlar böyle. Şımarasım geldi ama o kadarını da yapmaya hakkım olmadığını biliyorum, çünkü çok çalışkan bir bloger değilim:)) Ben de sizin sayfanıza girmeye çalıştım, dün akşam beceremedim. Şimdi gidip bir daha bakacağım. Keyifli bir seyahatin beni beklediğine dair kuvvetli hislerim var:)

      Sil
  10. Bu modeli çok seviyorum.Hele de renkleri güzelse.Elinize sağlık.Benim battaniyem tam bir yıldır yarım olarak duruyor,bir fırsatını bulursam bitiricem inşallah.Sizinkinin çabuk bitmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahtaniye bitti, şu an eşim koltukta uyukluyor, üstünde de bahtaniyesi var. Ama kenarı daha bitmedi. Ben de haklıyım kendimce, metrelerce lacivert kenar danteli mi örülür ya hu? E bitince dikerim seneye falan:))

      Sil