6 Eylül 2015 Pazar

GÖKKUŞAĞI BATTANİYESİNDE SON DURUM

Motiflerimi hatırladınız mı? Gökkuşağı renklerine bürünmüş bir bebek battaniyesine doğru emin adımlarla ilerliyor. Eşim bile fikir beyan etti bu sefer, "güzel oluyor" dedi. Yarısı bitti bile.   
Yeşille bitirdiğim yerde yarım motifler yaptım. Kare veya kareye çok yakın bir örtü olmasını bekliyorum. Bitince hafif bir ütü yapılacak, kullanıma hazır şekilde şanslı bebeğini bekleyecek. Bütün bebeklerin şansı açık olsun. Hepsi analı babalı büyüsün. Çok zor, ağır, kasvetli, kötü günlerden geçiyoruz. Bir an evvel bitsin bu kabus ve güzel günler görsün artık insanlık. 

9 yorum:

  1. Ne kadar güzel cıvıl cıvıl insana enerji veriyor. Tüm yavrularımız sağlık sıhat içinde büyümeleri nasip olsun. Bebiş sıcacık battaniyesinde mışıl mışıl uyuyup büyüsün. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş Nurten hanımcığım ellerine sağlık. Kullanacak anne şanslı...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve belli ne kadar emek harcandığı, ellerinize sağlık!

    YanıtlaSil
  4. Nurten bebek yaptıracaksın bize nerdeyse :))))

    YanıtlaSil
  5. O eller dert görmesin efendim :)

    YanıtlaSil
  6. harika görünüyor gerçekten!

    YanıtlaSil
  7. ören ellerine sağlık cnm. harika olmuş çok beğendim..

    YanıtlaSil
  8. Harika görünüyor.Kumaşlarını da güle güle dik .
    Nurten'ciğim ellerine sağlık. Umarım daha iyisindir..Yaz boyu ben hiç bir şey üretemedim.Bir an önce örgülere başlamalıyım diyorum ya kısmet olmuyor.

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş. Kullanacak bıcırık çok şanslı. Bende bu aralar rengarenk kırlentlere takmış durumdayım. Biran önce başlamalıyım.

    YanıtlaSil