22 Ağustos 2013 Perşembe

YENİ GÖREV EDİNDİK, MASA DEVRE DIŞI

Oğlumla bir puzzle yapmaya başladık. Bittiğinde aşağıdaki atlar bizim olacak.
İlk gün masanın üstünde işe giriştik çünkü acelemiz vardı ve evde özel puzzle halımız yoktu. Hadi ondan geçtik, bir kartonumuz, resim kağıdımız falan da yoktu. Ama dedim ya, acelemiz vardı:) Artık giden, gelen, giren, çıkan bir kaç tane parça koyuyor. Aşağıda gördüğünüz çerçeve içeriye doğru büyümeye başladı, şimdi başına bir hal gelecek, emekler boşa çıkacak diye kaldıramıyoruz.
 Hafta sonu iki gün misafirlerim var. Oğlum masanın bozulmadan kalmasını istedi. Gelecek olanlar yabancı değiller, yakın akrabalarımız ve yakın arkadaşlarım. Sanırım yarına kadar yarılayamaz ve kartona sıyırabilecek kadar büyütemezsek, aynen masanın üzerinde kalacak. Belki misafirler de bir el atarlar ve daha çabuk bitiririz:)

4 yorum:

  1. Puzzle.... Bayılırım bayılırım... 15.000 parçalık puzzle almıştım yurtdışından sahilde bir kadın deniz ve gökyüzü, yani heryer mavi beyaz tonlarında :)) Deli gibi yaptık annemle onu yıl 1986-87, özel yapıştırıcısı var ya üstten sürüyorsun, yapıştırdık, çerçevelettik, çok romantikti, ordan oraya benimle taşınıp durdu, enson 2000 de Bursadan taşınırken yeni evli bir çift vardı, çok sevmişlerdi onlara bıraktım :)
    Şimdilerde internette on-line puzzle yapıyorum 300 parçalık, kendim resim yüklüyorum...
    http://www.jigsawplanet.com/
    Size kolay gelsin, misafirler bitiremezlerse beni çağır :))

    YanıtlaSil
  2. Resim çok güzelmiş,bir an önce puzzleyi bitirmek lazım:))Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. bizde bi ara takılmıştık birkaç çerçeveli tablomuz oldu.mukavva alırsanız daha rahat olur bozmadan üstüne kaydırarak geçirmiştik biz.taşımakta kolay olur.kolay gelsin sizee :))

    YanıtlaSil